GRUNDY STREET
INTERIOR AND EXTERIOR WORK AS ONE. 
___
Grundy Street involves the remodelling and refurbishment of an  "annexe" - featuring a claustrophobic kitchen and laundry room- associated with a delightful double bedroomed, Edwardian terrace situated in Heaton Mersey's conservation area. The rather ambiguous brief was to create - for two bike lovers - an open-plan, multi-functional space with a level of transparency that not only permits natural light to permeate but also allows the garden and landscape beyond become an integral part of the home.
Location: Manchester, UK
Type: Residential
Stage: Concept
Workflow: SketchUp, V-Ray for SketchUp, Photoshop, Color Efex Pro 
"
Thank you so much for sharing your vision with us; it is more than we could have dreamed of...!
Mr & Mrs Ruane

WALLS CAN BE MORE
BRINGING THE OUTSIDE INSIDE

e: kgarg@wallscanbemore.co.uk
BACK TO TOP